• 10 – 236 Personer

  • 3-4 Timer

  • Sommer

  • Oslofjorden

Bedriftsregatta

Bedriftsregatta også kaldt Fleet Race er et arrangemnet med 3 til 22 lag konkurrerer i artig og uhøytidelig seilregatta på fjorden. Opplev fart og taktikk på regattabanen eller faste merker samtidig som dere er ute i frisk luft og hygger dere i godt selskap.

Bedriftsregattaen varer i 3-4 timer fra dere går ombord til dere er ferdige. Denne form for regattaseiling er mer krevende, dere er mange båter på startstreken og alle vil vinne. Det hender dommerbåten må gripe inn, men dette hører med i en beintøff bedriftsregatta.

Dette er en opplevelse ALLE husker og som de fleste ønsker å ha igjen.
Adrenalinet er på høygir og humøret på topp!
I våre bedriftsregattaer ønsker vi at deltagere skal være mest mulig i aktivitet. Alle deltagerne får oppgaver om bord, det er dere som seiler og står til rors.

Vi seiler på faste merker eller legger opp en bane.

Ved å arrangere bedriftsregatta på bane er det lett å tenne konkurranseinstinktet hos deltagerne. I tillegg til opplevelsen er seiling en svært effektiv teambuildingsaktivitet. Deltakerne utfordres til å samarbeide slik at seilbåten fungerer optimalt – uansett værforhold.

Regattaseiling er avstressende og-eller adrenalinpumpende relasjonsbygging som gir deg følelsen av å leve.
En godt tilrettelagt regattaseilng har vist seg å være en ypperlig plattform for teambuilding og relasjonsbygging mellom bedrift, kunder og leverandører.

Alle er i samme båt og møter utfordringer, triumfer eller nederlag.En instruktør i hver seilbåt, ingen seilerfaring er nødvendig, bare innsats, godt humør og vinnerinstinkt!

Det er du og laget ditt som seiler båten i mål

KONTAKT OSS