• 8-345 Personer

  • 1-3 Timer

  • hele året

  • Aktiviteten kan utføres der det er sjø

RIB Olso – en frisk tur på fjorden

RIB Event Oslo er en frisk og spennende naturopplevelse. Turen kan gå tett på strender, bukter, holmer og skjær.
Etterpå kan man sette kursen ut i fjorden og ri på bølgene. RIB event er langt mer en full fart og hopp og sprett på bølgene.
Under RIB Event Oslo ser du steder du aldri har vært på, kystkultur, historier og vind i håret.

Vi har mange forskjellige RIB eventer, og alt kan tilpasses.

RIB Oslo

Befinner du deg i Oslo eller indre Oslofjord, og ønsker en frisk opplevelse på sjøen, kan vi anbefale RIB Oslo Event.
RIB Oslo starter fra Aker Brygge og går i rolig fart mot Operahuset. Etter litt operabeundring kjører vi videre mellom øyene, og ser på de sjarmerende små hyttene på Lindøya og Nakholmen.
RIB Oslo går videre mot Nesoddtangen og langs Nesoddens vestside mot Kavringen og Steilene.
Etter litt guiding og lokalhistorie ved Steilene krysser vi fjorden over mot Asker, og beskuer prakteiendommene langs strandkanten. Nordover igjen passerer vi sommeridyller som Middagsbukta og andre lune uthavner ved Grimsøya.
Det er mulig å legge inn en liten pause med litt drikke og en sjokoladebit før vi legger veien forbi Snarøya, Fornebu og Bygdøy på vei tilbake til Aker Brygge.

RIB Oslo har en varighet på 2-3 timer.

RIB Oscarsborg

Fra Oslo anbefaler vi turen «Indre Oslofjord om Oscarsborg». Dette er en frisk kombinasjon av spenning, opplevelser og guidet sightseeing som passer for alle. RIB Oscarsborg går langs Nesoddlandet, forbi Kavringen og Steilene. Her krysser vi fjorden og kjører gjennom idylliske Sætre Skjærgården før vi ankommer bryggerestauranten på Oscarsborg. Her kan vi hygge oss med noe godt å drikke, eller annen servering. Senere går turen nordover på vestsiden av fjorden og tilbake til Oslo. Om ønskelig kan vi også legge veien innom Middagsbukta og kjøre sakte gjennom sundet.
Du kan også velge en enklere utgave med litt å drikke ombord i båtene, i strandkanten ved Oscarsborg før vi igjen drar innover til Oslo.

Varighet ca. 2 timer.

RIB Villa Malla

Med en fantastisk beliggenhet syd på Hurum og med utsikt over horisonten, finner vi Villa Malla . Stedet er en attraksjon i seg selv, og tilbyr sine gjester en rikholdig buffet med smaker fra hele Middelhavet samt fristelser fra grillen.
Villa Malla er et herlig reisemål enten man ønsker en lunsj-tur fra Oslo, kick-off, produktlansering, julebord eller sommerfest. Filtvet Fyr, som ligger rett ved, kan også leies som møterom eller lokale for mindre arrangementer.
RIB Villa Malla går ut Oslofjorden, langs Nesoddlandet, gjennom Drøbaksundet, forbi Oscarsborg og videre ut mot Filtvet som ligger på motsatt side av Son.
På bryggen til Villa Malla blir vi tatt imot og servert en mojito. Videre går vi opp til restauranten, hvor dere får servert en deilig middelhavsbuffet med tilhørende viner.
Når alle er gode og mette setter vi kursen nordover i rolig fart.
Eventuelt kan vi bestille buss som tar dere tilbake til Oslo. Dere kan også benytte egen transport.

Vi kan hente dere der dere er, om dette er i Oslo, Son, Holmsbu, Tønsberg osv.

Lunsjbuffet serveres frem til klokken til kl. 15:00
Middag serveres fra kl. 15.00 – 22:00.
I helgene frister stedet med en sjenerøs brunsjbuffet

RIB Færder Fyr

Færder Fyr er Oslofjordens ultimate destinasjon. Kjent for de fleste, men få har vært så heldige å gå i land på fyret. Bli med oss på en fantastisk ekspedisjon hvor vi besøker Færder. Vi tar gjerne med en lunsjkurv og dekker opp på svaberget. RIB Færder Fyr kan være en del av et RIB event fra Tønsberg, eller en egen ekspedisjon med avreise fra steder lenger inn i fjorden. Farvannet er tøft. Vi setter sikkerheten først og endrer rute/destinasjon hvis det er høy sjø. For oss er det viktigste at våre gjester skal være «glade for å ha vært på tur, ikke glade for å ha overlevd».

KONTAKT OSS    Aktiviteter som bygger sterke team og skaper samhold!