Har du ikke booket årets julebord eller årsfest?

Mange bedrifter har valgt å ha julebord i januar som en årsfest i stede for det tradisjonelle julebordet før jul, gjerne i kombinasjon med et faglig innhold eller bare moro.

Compass Event har tilgang på mange flotte selskapslokaler, hoteller og store ekslusive hytter som passer perfekt til firmafester, kombiner gjerne årets fest med en aktivitet før eller under deres julebord.

Vi setter sammen julebord eller årsfest akkurat slik dere ønsker det, vi kan levere alt fra lokaler, mat, drikke, underholdning, leker med mer eller et enket arrangemenat med mat og drikke.

Skulle dere ha egne lokaler som egner seg for fest, kan vi være behjelpelig med alt fra pynting, bord oppstilling, mat, drikke og underholdning.

Nedenfor finner du linker til selskapslokaler, aktiviteter som passer til julebord samt link til hytter.  På hver link finner du noe av det vi tilbyr.

 

 

Selskapslokale på Aker BryggeSelskapslokaler
Vi har tilgang på selskapslokaler i og utenfor Oslo, lokalene kan ta fra 20-1000 deltagere under samme tak for middag. Vi tar oss av pynting av lokalet, servering, mat, drikke samt underholdning

Les mer

 

 

Ekslusive storhytter på fjellet
Ønsker dere å reise bort på deres julebord, vi har flere flotte storhytter med plass til inntil 31 personer pr hytte. I hyttene kan dere få luksus som på hotell eller velge en enklere variant med kokk som kommer å lager middag til dere samt servering ved bordet. Vi kan levere event rett på utsiden av døra på enkelte av hyttene.

Les mer

 

 

dinnergameThe Dinnergames
Løft middagen til nye høyer
Dinnergamem et interaktivt spill med morsomme oppgaver hvor alt skjer på storskjerm. Hvert lag svarer med sine mentometerknapper og kan følge med på resultater, hvem som er raskest osv.
Les mer

 

deadlineDeadline
Bli med på en nervepirrende etterforskning, her må alle sanser tas
i bruk og alle hjerner settes i full beredskap for å knekke kodene, finne krypteringsnøkkelen og
redde firmaet.
Les mer

 

Vin og ølsmaking
Vi arrangerer kurs og smakinger innen temaene øl, vin og brennevin. Vi kommer til dere og utfører arrangementet i bedriftens lokaler, på en restaurant, selskapslokale eller etter deres ønske.

Med faglig kunnskap og godt humør arrangereres smakinger hvor fokuset er at deltagere skal sitte igjen med en følelse av å ha smakt noe godt, lært noe nytt og ønske om å smake og lære mer

Les mer

 

 

Amazing Race
Sporlek med mini -Ipad
Dere konkurerrer mot hverandre i en morsom og engasjerende lagaktivitet, der deltakerne går fra et sjekkpunkt til en annen, guidet av en Ipad.
Hvert sjekkpunkt har oppgaver og spørsmål som må besvares eller løses før gruppen får beskjed om veien videre.

Les mer

 

 

Send meg et tilbud:

Husk å skriv hva du ønsker tilbud på.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Aktivitet/event

Tidsperiode

Antall deltagere

Melding