Om Compass Event

Compass Event er et eventbyrå som gir sine kunder idèer, inspirasjon og totalløsninger innen bedriftsarrangementer. Med mer enn 15 års erfaring har vi fått en bred kunnskap på hva som fungerer og hva som skal til for at du som kunde blir fornøyd. Vårt mål handler om å levere kundene våre unike opplevelser som er tilpasset deres bedrift. Hvert arrangement blir skreddersydd i forhold til intensjonen med arrangementet.

Vårt Team

Compass Event har i dag et team på 7 mennesker som jobber med å planlegge og gjennomføre eventer for våre kunder. Ved behov leier vi inn ekstra personell.

Selskapet

Selskapet ble stiftet i 1993, med hovedfokus på seilevent for bedrifter, utleie av seilbåter i Norge og utland, seilskole og andre seilbåt eventer.
Siden 2008 har selskapet hatt mer fokus på event for bedriftskunder. Siden 2013 har vi vært et rendyrket eventbyrå som jobber med evnetarramgement, Teamuilding, Kick-Off og firmaturer.

Hvordan jobber vi

Våre eventplanleggere loser dere trygt gjennom hele prosjektet fra idéskisse, gjennomføring og evaluering i etterkant. Vi hjelper dere med å gi deltakerne en inspirerende opplevelse med det lille ekstra, uavhengig av hva slags arrangement dere ønsker.
Vi kan bistå dere gjennom hele prosessen fra start til slutt eller bare med deler av arrangementet. Det er opptil dere.

Standard aktiviteter

Skal dere ha en aktivitet på noen timer før middag eller under konferansen?
Vi har et bredt spekter av aktiviteter som kan leveres som de er, der dere er.
Varighet fra 1-3 timer

Tilpassede aktiviteter

Ingen bedrifter har identiske behov derfor kan de fleste aktivitetene tilpasses og skreddersys slik at de passer deres arrangement.
Med kunnskap om selskapslokaler, restauranter, hoteller, hytter destinasjon for firmaturer og mange gode underleverandører gir vi deg og dine deltakere en minneverdig opplevelse.

Hvorfor bør du bruke et eventbyrå

Organisere et bedriftsarrangement er et tidskrevende arbeid. Fra start med å finne de rette selskapslokalene, hytter, hoteller, aktiviteter som passer, mat, drikke osv. Ofte er det en ansatt, en daglig leder eller en festkomite som skal gjøre denne jobben. Vedkommende vil bruke mye tid på å finne de rette leverandørene og ikke minst få de kvalitetssikret.

Dette er noe vi gjør hver dag, etter mange år i bransjen har Compass Event knyttet til seg mange samarbeidspartnere innen noen av landets beste opplevelser, spisesteder, selskapslokaler, hoteller, hytter og reiseliv. Vi kan derfor raskt levere deg et tilbud vi vet har kvalitet.

Vil dere være trygge på at deres arrangement blir gjennomført på best mulig måte, lønner det seg å bruke en profesjonell eventplanlegger.
Med vår veiledning og kompetanse, kartlegger vi behov og ønsker sammen med dere. Vi planlegger deretter løpet frem mot mål og sørger for at arrangementet går på skinner.

Våre samarbeidspartnere og leverandører

Gjennom mange år i bransjen har vi funnet frem til mange fine underleverandører og samarbeidspartnere slik at du som kunde skal få det beste av det beste. Alle er kvalitetssikret slik at du ikke kommer til useriøse aktører.

Med alle våre underleverandører og vår kunnskap, vil dere få en minneverdig opplevelse.

KONTAKT OSS