Skal dere på firmaarrangement, kundetur eller på en konferanse og er usikre på hvor dere vil overnatte eller hva som vil passe for deres arrangement?

Compass Event kan hjelpe dere å finne rett sted for deres firmaarrangement og overnatting.

Compass Event har mange hoteller små og store ved vannet eller på fjellet.
Skulle dere ønske et litt mer intimt arrangement kan vi anbefale storhytter på fjellet.

Fortell oss hva du ønsker å oppnå ved deres arrangement så finner vi egnede steder og aktiviteter som passer for deres firmaarrangement, kundearrangement eller deres konferanse.

 

bo-i-hafjellStorhytte på fjellet
Firmatur i storhytte på fjellet eller en annerledes konferanse. Compass Event har stort utvalg av hytter på fjellet fra 6 – 55 sengeplasser, er dere flere kan vi tilby flere hytter side om side totalt 140 personer. Fordelen med hytte på fjellet er at dere er for dere selv, men kan allikevel ha alle fasiliteter som på hotell. På en storhytte har dere den hyggelige atmosfære og intimitet man kun kan finne i en hytte. De fleste hyttene ligger i eller ved en ski bakke, Vi kan ordne med mat, servering og aktiviteter. Destinasjoner:  Hafjell – Kvitfjell – Hemsedal – Trysil

 
Les mer her  

overnatting-hotellHotell
Compass Event har alt fra store til små intime hoteller, felles for alle hotellene er at de har gode, store og mange konferanse fasiliteter.
De fleste Hotellene ligger ved fjell eller ved vann. Vi finner det hotellet som passer for deres arrangement. Skal dere ha ledersamling kan et lite intimt hotell være det ideelle. Når dere benytter våre tjenester, ordner vi alt fra «A til Å».
Vi setter opp forslag til agenda sammen med dere og som dere godkjenner
 
Les mer her