Storhytte Trysil

I trysil kan vi tilby mange forskjellige storhytter og leiligheter de fleste ligger sentralt til i Trysil nær bakke og informasjonssenteret. I trysil er det fine bakker og et yrende uteliv.

På denne siden ser du NOEN av de overnattingstilbudene vi har i Trysil, men vi har mange flere, Ta kontakt fortell oss hva du ønsker så finner vi det stedet som passer for deres arrangement

storhytte-i-trysil

Hytte 915

33 sengeplasser fordelt over 11 soverom. 5 baderom
50 meter fra slalombakken
3,5 km fra turistsenteret
6 km Trysil sentrum

Hytten ha stor spisestue med 34 spisestoler. Kjøkkenet er praktisk og moderne utrustet med 2 oppvaskmaskiner, 2 komfyrer, 2 induksjonstopper, fryseskap, kjølerom og rikelig med dekketøy, glass og utstyr.
En kjøkkenøy er trekt ut i spisestuen. Denne er godt egnet som både buffètbord og for kokkelering med publikum om det skulle være ønskelig.

Ved siden av spisestuen er det en romslig peisestue med utgang til stor sørvendt terrasse. Hytta har 5 bad, det ene av disse med 2 dusjer og tilknyttet badstu. Fra stuen i underetasjen er det utgang til overbygd terrasse med utendørs oppvarmet massasjeboblebad.
I underetasjen er det dobbel garasje som også er godt egnet til lagring og prepping av ski. Utenfor er det god plass for 5 biler.
Hytta har fantastisk utsikt og solrik beliggenhet. Meget gode forhold med ski ut/inn. Det tar bare noen sekunder å skli ned til heisen som bringer opp til Skihytta.
Langrennsløyper ligger også rett utenfor. Det er fri tilgang til trådløst nett og peisved inngår i leieprisen. Hytta har vannbåren gulvvarme i de aller fleste rom.

storhytte-i-trysil

Mostuggua

32-37 sengeplasser fordelt over 12 soverom. 6 bad og sauna.
10 meter fra bakken
4,4 km til turistsenteret

Mostuggua har gulvareal på hele 360kvm. Kjøkkenet har 2 komfyrer, kjølerom og oppvaskmaskin med hurtigprogram (20 min). I spisestuen er det 3 langbord og 30 sitteplasser. I samme avdeling er det peisestue og TV-stue. Trådløst bredbånd er til fri bruk (4 Mbit).                              Fra peisestuen i underetasjen er det direkte utgang til stort oppvarmet massasjeboblebad.Utebadet kan leies som tilvalg. I tørkerommet er det stor skotørker med varmluftstørking
Hytta er utstyrt med avansert brannvarslingsanlegg.
10 meter fra hytta er det skliløype til/fra alpinbakken og her starter også velpreparerte langrennsspor for både fristil og klassisk.
Hytta er poplulær hele året for firma- og familiegrupper.

 

storhytte-trysil

Dæhliehytta

30 sengeplasser fordelt over 9 soverom, 6 baderom
200 meter til bakken

Dæhliehytta har utmerket beliggenhet med kort avstand til alpinbakken og panoramautsikt.
Kjøkken med kjølehjørne, fryser, vinkjøler, 2 oppvaskmaskiner.
Her finnes det 6 bad, det ene av disse med boblebad og sauna. I spisestuen er det 30 plasser.
Nytt av året er utendørs massasjeboblebad.

storhytte-trysil

Vesleskogen

48 sengeplasser fordelt over 12 soverom. Det er 4 senger pr rom. 12 bad + en leilighet
200 meter til bakken, o meter til turistsenteret

Moderne kjøkken med 2 sett av oppvaskmaskiner, komfyrer og microbølgeovner, 8 kokeplater (induksjon), dobbelt kjøleskap og fryseskap. Godt utrustet for for 48 personer.
Spisesalen har 48 sitteplasser fordelt på 3 langbord.
I 2. etasje er det peisestue og TV-stue.

Utendørsbadet vil etter planen bli ferdig i første halvdel av januar -14.

storhytte-i-i-trysil

Hytte 830

Sengeplass til 29-31 personer, fordelt over 10 soverom. 4 bad – 6 dusjer  og sauna
30 meter til bakken
4,6 km til Turistsenteret

En av de mest populære stor hyttene og egner seg også bra for grupper som skal ha møter kombinert med sosialt samvær. Hyttas gulvareal er ca. 300 kvm
Fra det største badet er det direkte utgang til overbygd terrasse med utendørs oppvarmet massasjebad med plass for 7 voksne og panoramautsikt.

Spisestuen har god plass for 30 ved 3 langbord og kjøkkenet er godt utstyrt med 2 komfyrer, 2 oppvaskmaskiner, kjølehjørne, 5 kokesoner (induksjon), microbølgeovn m.m. Det er rikelig utstyrt med dekketøy, kjeler og utstyr forøvrig. Ekstra kjøleskap og fryser finnes i underetasjen.
I forlengelsen av spiseavdelingen er det peisestue med sitteplass for ca 20 personer og også her er det 42″ TV.
Hytta har stor sauna, tørkerom, 2 oppbevaringsboder og romslig entrè. Alle rom unntatt loftsetasje har vannbåren golvvarme.
Fra spiseavdelingen er det utgang til en stor terrasse mot øst og en solbalkong mot vest.
Hytta er utstyrt med avansert brannvarslingsanlegg med direkte varsling til 110.

KONFERANSE
I underetasjen er det et praktisk møterom med plass for ca 25 i klasseromoppsett. I dette rommet er det også en sofagruppe og 42″ TV. Det er trådløst bredbånd til fri disposisjon.

Hytta har ski ut/ski inn