• 10 – 200 Personer

  • Dag – kveld

  • hele året

  • Holmenkolen

Event Camp i Lavvo

Oppe på Holmenkollen har vi tilgang på en Event Camp i Lavvo, her får du en smak av villmark og lavvoopplevelser for små og store grupper.
Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik.

Hvorfor ikke invitere til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt måltid eller et foredrag tett på naturen? Under ditt opphpld på event camp i lavvo kan vi tilpasse opplevelsen til ditt behov – enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 3-retters, eller en enklere variant ute i det fri. Vi skreddersyr opplevelsen etter deres behov.

Mat med hjertet
Vi har satt sammen en meny med et bredt utvalg fra våre kokkevenner. Her finner du fristelser som passer godt til stemningsfylte måltider. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å komme med ønsker og innspill. Her kan vi dekke opp med hvite duker og lys på bordene eller lage stilen noe røffere.

Lavvo og utstyr
Som basis er våre lavvoer utstyrt med bord og benker, varme ved behov, bar og avsatt plass til matlaging. Vi har 2 lavvoer plassert på ulike steder i anlegget. Disse passer for grupper fra 10 til 140 personer. Trenger du musikkanlegg, trubadur, dj eller en gitar har vi selvsagt dette på lager!

Lavvoene passer som samlingspunkt for alt av fester, bedriftsarrangement,kick off, temafester

Aktiviteter på Campen
Vi arrangerer Holmgang, denne skreddersys for grupper fra 10-80 personer. Med fokus på utfordring, samhandling og nye opplevelser arrangerer vi mini games som passer ulike grupper. Her kan man teste alt fra balanse og puslespill, til øksekasting og pil & bue.

Andre aktiviteter som passer her oppe er: 5 kamp, som Olabil Race, Top Target, Dronebygging med kjøring og Escape room – Deadline

Skulle dere ønske mer utfordring kan vi arrangere Zipline og Rappelering fra hopptårnet.

KONTAKT OSS