• 25 – 150 Personer

  • 1-3 netter

  • hele året

  • Østlandet – Fjellet

Gård som storhytte

Vi har funnet noen perler av steder for annerledes overnatting. Gård som storhytte fungerer som et lite hotell, men dere får inttimitet som en hytte gir. På gården vil du få oppredd seng, maten ferdig laget og servicen som et hotell gir dere. Vi har gård som hotell i flere størrelser og spredt over flere steder
Vi gir deg et par smakebiter, pirrer dette din nyskjerrighet er det bare å ta kontakt

Gård som storhytte Hemsedal 1 – 3 km fra skisenteret
Denne gården ligger i flotte omgivelser, her får dere garantert et vellykket arrangement i kombinasjon med kultur, atmosfære og natur. Når det gjelder mat er filosofien «Lokal mat for globale ganer. (Husmannskost) Stedet har 50-60 sengeplasser fordelt over 24 soverom (Vi anbefaler 40-50 pers)
På tunet er det flere bygg som kan brukes til fest og mat, de har også en stor låve som kan huse inntil 150 personer for middag.
Ute kan vi tenne bål og kjøre en camp med aktiviteter.

Gård som storhytte Hemsedal 2 – 25 min fra skisenteret
Fantastisk beliggenhet på 1100 m sikrer at utsikten er i orden. Nærmeste nabo er noen av Hemsedals flotteste fjellområder, kun bebodd av ryper og reinsdyr, og med fjellbjørk og lyng som naturens eget interiør. Bygningsmassen består av til sammen 17 hus og hytter. Alle er satt opp i lokal byggeskikk, og noen av hyttene har historie tilbake til 1800-tallet. Maten er av kulinariske opplevelser, grytene styres av Jørgen Kolderup som vektlegger norske smaker av fjell.
Stedet har 30-77 sengeplasser fordelt over 36 soverom (vi anbefaler 30-50 pers) . På tunet er det flere bygg som kan brukes til fest og mat, de har også en stor låve som kan huse inntil 150 personer for middag.
Ute kan vi tenne bål og kjøre en camp med aktivitete, ønsker dere å teste hundespann kommer de og starter på gården.


Gård Ved foten av Finnskogen  – 2 timer fra Oslo
Det ekte og lokale står i fokus. De søker hele veien å utøve bærekraft i praktisk handling, og skape lokale, ekte og bærekraftige opplevelser for deg som gjest. Her har sju generasjoner av samme familie ønsket gjester velkommen med samme gjestfrihet du opplever i dag.  Stedet har 60 sengeplasser fordelt på 26 rom.

Gård Sør Odal – 1 t og 20 min fra aoslo / 45 min fra Gardermoen
Å sitte rundt et bål skogen, være ett med naturen. Kjenne deg fri, kjenne den gode lukten av skogbunn, sprakende vedkubber og nykokt kaffe.
Du er hjemme her midt i Sør-Odals skoger. Du føler med hver fiber i kroppen hvordan skuldrene senkes og tankene flyr.
Konferanse eller bare koble ut med moro, mange spennende aktiviteter som utfordrer fysisk utholdenhet og flytter mentale grenser.
Inne er det 40 sengeplasser fordelt på 20 rom
Ute i Lavvo er det 40 sengeplasser

KONTAKT OSS