• 10 – 1000 Personer

  • 1 – 1,5 Timer

  • hele året

  • Aktiviteten kan utføres der du er

Øl og vinsmaking

Compass Event samarbeider med arrangerer kurs og smakinger innen temaene øl, vin og brennevin.
Våre kurs og smakinger arrangeres på bestilling for store og små grupper.
Vi kommer til dere og utfører arrangementene i bedriftens lokaler, private hjem, på et spisested etter avtale eller et annet sted etter deres ønske.

Vi tilpasser et hvert arrangement spesielt til det enkelte oppdrag. For oss er det viktig at dere får det dere vil ha.

Med faglig kunnskap og godt humør arrangeres smakinger hvor fokuset er at deltakerene skal sitte igjen med en følelse av å ha smakt noe godt, lært noe nytt og ønske om å smake og lære mer.

Ta med deg kollegaene dine på en smaking og få nye erfaringer sammen!
En smaking tar en til en og en halv time og dere får smake ulike viner, øl eller brennevin.

Øl- og vinsmakinger er en populær aktivitet og kan arrangeres i forbindelse med kurs og konferanse enten som et pauseinnslag eller som en aktivitet før middag.
En smaking tar 1 / 1,5 time.

Det er nærmest ingen begrensninger på hvilke temaer man kan ta av innen øl og vin og det meste kan tilpasses de ulike kunder. En smaking fungerer som et smakfullt og hyggelig avbrekk og setter deltakerne i god stemning.

Målet med smakingene er alltid at deltakerne skal smake noe godt, lære noe nytt og sitte igjen med et ønske om å kunne smake og lære mer.

Vinsmaking – lær å smake vin
Bli med på en tur inn i vinens verden og lær om druesorter, vinstiler og vinens historie. Dere får smake på en musserende vin, to hvite og to røde viner og lærer å smake og vurdere vin. En hyggelig og uformell smaking som også tar for seg hvordan vi kombinerer vin til mat.

Franske rødviner
Smak på spennende viner fra det historiske vinlandet Frankrike. Vi tester røde viner fra de kjente områdene Rhône, Burgund og Bordeaux og prater om druetyper vinstiler, historie og mat- og vinkombinasjoner.

Musserende viner
Cava, prosecco, crémant og champagne er fortryllende viner som umiddelbart setter oss i god stemning. Smak vinene og lær om forskjellen på de ulike vinstilene, historien og mat- og vinkombinasjoner.

Norsk håndverksøl
Bli med på en tur inn i ølets verden og lær om ølstiler, bryggeprosessen og ølets historie. Dere får smake på ulike ølstiler og lærer å smake og vurdere øl. En hyggelig og uformell smaking som også tar for seg hvordan vi kombinerer øl til mat.

Mat og vin i kombinasjon
I tillegg til øl- og vinkurs tilbyr vi også mat og vin/øl i kombinasjon. Da settes drikke til en meny i samarbeid med kjøkkenet og vi prater om vin/øl gjennom måltidet

KONTAKT OSS