• 6-24 Personer

  • 3 -4 Timer

  • hele året

  • Oslofjorden

Seilregatta – Match Race

Seilregatta Mach Race er et seilevent hvor to båter konkurrerer mot hverandre i artig og uhøytidelig regattaseiling på fjorden.
Opplev fart og taktikk på regattabanen/faste merker samtidig som dere er ute i frisk luft og hygger dere i godt selskap.

Her er det førstemann over målstreken som gjelder, 2-4 race pr seilevent.

Dere seiler to båter mot hverandre
I våre seileventer ønsker vi at deltagere skal være mest mulig i aktivitet.
Alle deltagerne får oppgaver om bord, det er dere som seiler, trimmer seil og står til rors.

Under vår seilregatta Match Race utfordres deltakerne til å samarbeide slik at seilbåten fungerer optimalt – uansett værforhold. Seiling er avstressende og- eller adrenalinpumpende relasjonsbygging som gir deg følelsen av å leve.

En godt tilrettelagt regattaseilng har vist seg å være en ypperlig plattform for teambuilding og relasjonsbygging mellom bedrift, kunder og leverandører. Alle er i samme båt og møter utfordringer, triumfer eller nederlag.

En instruktør i hver seilbåt, ingen seilerfaring er nødvendig, bare innsats, godt humør og vinnerinstinkt! Det er du og laget ditt som seiler båten i mål

Dette eventet passer helt perfekt for en mindre gruppe fra 8-24 personer. Der får en flott dag på fjorden med konkurranse mellom båtene
Avslutt seileventet med middag ombord! Vi finner en koselig vik, ankrer opp båtene side om side slik at dere kan gå mellom båtene.
Av mat kan vi ordne skalldyr, reker, gryterett, tapaz eller noe annet godt

Seileventet varer i 3-4 timer fra dere går om bord i båtene

KONTAKT OSS